Merhaba!




BEN KİMİM?
ilk blog


  Merhaba! Ben Zeynep Ezgi ŞİMŞEK. 19 yaşında araştırmayı seven bir inşaat mühendisliği öğrencisiyim. Neden inşaat yada neden mühendislik diye sorarsanız inşaat mühendisliğinin kutsal meslekler arasında olduğuna inanıyorum. İnsanların size güvenerek kendi canlarını, mallarını, hayatlarını emanet ettiği bir meslek. Ve bir kadın olarak 21.yy'da olmamıza rağmen kadınların iş hayatındaki aktifliği hakkında olan bazı önyargıların kırılmadığını üzülerek fark ediyorum. Belki de bu önyargıları kırmak ve kadınların istedikleri alanda başarıyla ilerleyebileceklerini göstermek istediğim için bu bölümü seçtim.
Blog yazmamdaki nedenlerden biri düşüncelerimi ve fikirlerimi topluma açmak istemem. Hayatımda planladığım ve yapmak istediğim projelerimi siz değerli insanların beğenisine sunmak. Bloglarımda; kültürel miraslarımıza gereken değer veriliyor mu? tarihi yapılarımızın restorasyonları ne durumda? bize bırakılan mirasları yeterince koruyabiliyor muyuz? inşaat sektöründe ülkemiz ne kadar ileri seviyede? ülkemizdeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında sohbet tarzında araştırmalarımla beraber bahsedeceğim. İnşaat sektöründen kadını yeri konusunada bloglarımda rastlayacağınızı bildirmek isterim.
Böyle bir girişle sizlere merhaba demek istedim. Sürç-i lisan ettiysem affınıza sığınıyorum. Şimdiden bloglarıma verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürler. Bir sonraki bloğumda görüşmek üzere. Hoşçakalın...

Yorumlar

  1. başarılarının devamını bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Harika!diğer bloglarını heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Böyle önemli bir konuda bu umut verici adımı görmek ne hoş.. Çok tebrik ediyor ve destekliyorum. Sonraki blogların için takipteyim :))

    YanıtlaSil
  4. Fikirlerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum, lütfen bizleri çok bekletmeyin :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder